MANNERSTRÖM GIFTCARD EXCLUSIVE

ETT AV SVERIGES MEST SÅLDA GÅVOKORT

MANNERSTRÖM GIFTCARD EXCLUSIVE

Mannerströms gåvokort Exclusive innehåller ett 70-tal fina köksgåvor som mottagaren själv väljer på hemsidan: www.mannerström.se.

Som en extra förmån ingår även en bonusgåva (värde hela 360.-) och det finns 9 st olika bonusgåvor att välja bland.

Gåvokortet levereras med ett exklusivt konvolut separat tillsammans med bonusgåvan ni valt. 

Gåvan som mottagaren väljer levereras inom 2 veckor. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan med

koden som finns angiven på gåvokortets baksida. Enklare blir det inte!

 Frakt och hanteringskostnad tillkommer, 79.-/gåvokort.

Pris 360.-/Gåvokort inkl bonusgåva

MANNERSTRÖM GIFTCARD SÄLJS ENDAST TILL FÖRETAG

BONUSGÅVA 1

PEPPARKVARN & RIVJÄRN BLACKLINE + GÅVOKORT EXCLUSIVE

Exklusivt set med gåvokort tillsammans med en bonusgåva; ett rivjärn och pepparkvarn i greppvänlig och elegant design. Kvarnen har ett keramiskt verk av hög kvalitet och rivjärnet är i rostfritt stål. Färg/material: svart/gummiträ. Höjd kvarn: 26 cm, rivjärn: 28 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong. Kortet levereras med ett elegant konvolut separat tillsammans med bonusgåvan. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan som finns angivet på gåvokortet. Levereras inom 2 veckor. Frakt och hanteringskostnad tillkommer, 79.-/gåvokort. 

Art.nr. 8088 Bonusgåva 1 Mannerströms pepparkvarn & rivjärn + gåvokort Exclusive

Pris 360.-/kort inklusive bonusgåva

 BONUSGÅVA 2

MANNERSTRÖMS OSTBRICK & TRE BESTICK + GÅVOKORT EXCLUSIVE

Exklusivt set med gåvokort tillsammans med en bonusgåva; en exklusiv ostbricka i acaciaträ med tre tillhörande ostbestick. Storlek hela 30 cm i diameter och 40 cm lång inklusive handtaget. Levereras i en exklusiv presentkartong. Kortet levereras med ett elegant konvolut separat tillsammans med bonusgåvan. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan som finns angivet på gåvokortet. Levereras inom 2 veckor. Frakt och hanteringskostnad tillkommer, 79.-/gåvokort. 

Art.nr. 8094 Mannerströms ostbricka & bestick + gåvokort Exclusive

Pris 360.-/kort inklusive bonusgåva

BONUSGÅVA 3

MANNERSTRÖMS KNIVSET JAPANSK STEEL 3-DELAR + GÅVOKORT EXCLUSIVE

Exklusivt set med gåvokort tillsammans med en bonusgåva; ett fint knivset i 3-delar av hög kvalitet. Knivarna har greppvänliga handtag. Storleken på kockkniven är 32 cm (bladet ca 20 cm), brödkniven är 34 cm (bladet ca 22 cm) samt skalkniven som är 12,5 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong. Kortet levereras med ett elegant konvolut separat tillsammans med bonusgåvan. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan som finns angivet på gåvokortet. Levereras inom 2 veckor. Frakt och hanteringskostnad tillkommer, 79.-/gåvokort. 

Art.nr. 8089 Mannerströms knivset japansk steel 3-del + gåvokort Exclusive

Pris 360-/kort inklusive bonusgåva

BONUSGÅVA 4

MANNERSTRÖMS KÖTT & GRILLBESTICK 12-DELAR + GÅVOKORT EXCLUSIVE

Exklusivt set med gåvokort tillsammans med en bonusgåva; fina kött- och grillbestick för 6 personer gjorda av högklassigt stål med spegelpolish. Kniven är speciellt tandad för bästa skärförmåga. Storlek på kniv är 23 cm och gaffeln 20 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong. . Kortet levereras med ett elegant konvolut separat tillsammans med bonusgåvan. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan som finns angivet på gåvokortet. Levereras inom 2 veckor. Frakt och hanteringskostnad tillkommer, 79.-/gåvokort. 

Art.nr. 8082 Mannerströms grillbestick 12-delar + gåvokort Exclusive

Pris 360.-/kort inklusive bonusgåva

BONUSGÅVA 5

MANNERSTRÖMS KOCKKNIV & KNIVSLIP + GÅVOKORT EXCLUSIVE

Exklusivt set med gåvokort tillsammans med en bonusgåva; en bra kockkniv med ett greppvänligt handtag och en knivslip med Leif Mannerströms namn. Knivens storlek: 32 cm, knivslipen: 19 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong. Kortet levereras med ett elegant konvolut separat tillsammans med bonusgåvan. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan som finns angivet på gåvokortet. Levereras inom 2 veckor. Frakt och hanteringskostnad tillkommer, 79.-/gåvokort. 

Art.nr. 8081 Mannerströms kockkniv & knivslip + gåvokort Exclusive

Pris 360.-/kort inklusive bonusgåva

BONUSGÅVA 6

MANNERSTRÖMS SKALDJURSET BLACK 10-DELAR + GÅVOKORT EXCLUSIVE

Exklusivt set med gåvokort tillsammans med en bonusgåva; exklusivt skaldjursset för 6 personer. Innehåller 6 st långa skaldjursbestick (20 cm), 3 st gafflar 13 cm, 1st kraftig krabbklo. Samtliga tillverkade av hög kvalitet i stål med mattsvart finish. Kortet levereras med ett elegant konvolut separat tillsammans med bonusgåvan. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan som finns angivet på gåvokortet. Levereras inom 2 veckor. Frakt och hanteringskostnad tillkommer, 79.-/gåvokort. 

Art.nr. 8039 Mannerströms skaldjursbestick black 10-delar + gåvokort Exclusive

Pris 360.-/kort inklusive bonusgåva

BONUSGÅVA 7  

MANNERSTRÖMS KÖKSSET 3-DELAR + GÅVOKORT EXCLUSIVE

Exklusivt set med gåvokort tillsammans med en bonusgåva; som innehåller ett rustikt förkläde i slitstark canvas/bomullsväv med Leif Mannerströms signatur på bröstet. Förklädet, som är justerbart i nackbandet,  har även en frontficka och en ögla där du kan hänga kökshandduken. Grytvanten är av samma höga kvalitet som förklädet. Kökshandduken är i 100% kraftig bomull med Mannerströms namn invävt i handduken. Storlek förkläde 90×70 cm, vante 15×30 cm, kökshandduk 50×70 cm. Kortet levereras med ett elegant konvolut separat tillsammans med bonusgåvan. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan som finns angivet på gåvokortet. Levereras inom 2 veckor. Frakt och hanteringskostnad tillkommer, 79.-/gåvokort. 

Art.nr. 8095 Mannerströms köksset i 3-delar + gåvokort Exclusive 

Pris 360.-/kort inklusive bonusgåva

BONUSGÅVA 8

MANNERSTRÖMS KNIVSET 2-DELAR MED SKÄRBRÄDA + GÅVOKORT EXCLUSIVE

Exklusivt set med gåvokort tillsammans med en bonusgåva; ett fint knivset i 2-delar av hög kvalitet och skärbräda. Knivarna har greppvänliga handtag. Storleken på den japanska kockkniven är 26cm och skalkniven som är 20cm inklusive handtag. Skärbrädan är 30x20x1,5 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong. Kortet levereras med ett elegant konvolut separat tillsammans med bonusgåvan. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan som finns angivet på gåvokortet. Levereras inom 2 veckor. Frakt och hanteringskostnad tillkommer, 79.-/gåvokort. 

Art.nr. 8038 Mannerströms knivset 2-del med skärbräda + gåvokort Exclusive

Pris 360-/kort inklusive bonusgåva

BONUSGÅVA 9

MANNERSTRÖMS BESTICKSET 24-DELAR + GÅVOKORT EXCLUSIVE

Exklusivt set med gåvokort tillsammans med en bonusgåva; ett fint bestickset i högklassig kvalitet i spegelpolish för 6 personer. Levereras i en exklusiv presentkartong. Kortet levereras med ett elegant konvolut separat tillsammans med bonusgåvan. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan som finns angivet på gåvokortet. Levereras inom 2 veckor. Frakt och hanteringskostnad tillkommer, 79.-/gåvokort. 

Art.nr. 8035 Mannerströms bestickset 24-delar + gåvokort Exclusive

Pris 360-/kort inklusive bonusgåva

ENKELT ATT GE BORT, OCH ENKELT FÖR KUNDEN ATT BESTÄLLA

Mannerströms gåvokort Exclusive innehåller ett stort antal fina köksgåvor som mottagaren själv väljer på hemsidan: www.mannerström.se.

MANNERSTRÖM GIFTCARD SÄLJS ENDAST TILL FÖRETAG